Мектептегі тамақтану

Мектеп асхана мәзірі

«Минкесер орта мектебі» КММ бракераж комиссиясының

2022-2023 жылдарға арналған жұмыс жоспары

Тапсырмалар:

1. Тамақтан улану мен СКД ауруларының алдын алу;

2. Тамақты пісіру технологиясының сақталуын бақылау;

3. Ас блогының үй-жайында санитария мен гигиенаны қамтамасыз ету;

4. Ас блогын сапалы тағаммен қамтамасыз ету;

5. Дұрыс тамақтануды ұйымдастыру.

Іс -шараМерзімі  Жауаптылар  
1Тегін тамақтануға құқығы бар білім алушылардың тізімін анықтау және қалыптастыруҚаңтарӘлеуметтік.педагог
2Мектеп асханасының санитарлық жағдайын бақылауЖыл бойыМедицина қызметкері Бракераж комиссиясы
3Білім алушылардың тамақтану кестесін сақтауКүнделіктіМедицина қызметкері Сын.жетекшілері
4Тамақтануды ұйымдастыру және оқушылардың тамақтануын бақылауЖыл бойыМедицина қызметкері Бракераж комиссиясы
5Мәзір рационының сәйкестігін тексеру бойынша бақылауҰдайыМедицина қызметкері
6Ас блогы мен оның қызметкерлерінің санитарлық жағдайын бақылауКүнделіктіМедицина қызметкері
7Шикі және дайын өнімнің сапасын бақылауЖыл бойыМедицина қызметкері
8Білім алушыларды ұтымды тамақтандыру мәселелері бойынша ата-аналармен жұмысты бақылауТЖ жоспары бойыншаДиректордың ТЖ жөн.орынбасары – қамқоршылық кеңесінің мүшесі

«2022-2023 оқу жылына арналған бракераж комиссиясын құру туралы» бұйрық

Гарнир крупяной-120, тефтеля мясная-180,салат витаминный -100,чай-50,булочка-50

Қосымша ақпарат көздері